Kategorier
Opskrifter

Ingefærsmåkager med sirup

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]8 personer (50 stk.)
Grilludstyr: bageplade/grillbakke
Køkkentid: 45 min.
Grilltid:  10-12 min.
Grillgrader: 220
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: direkte
Træpillegrill: øverste grillrist


Ingredienser
150 g blødt smør
100 g brunfarin el muscovado sukker
30 g honning
200 g sirup
400 g hvedemel
1 tsk natron
3 tsk stødt ingefær (eller 3 cm revet ingefær for stærkere smag)
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Grillen egner sig så fint til at bage småkager på, de blir så sprøde og lækre da de godt kan lide den ekstra undervarme. Det smarte er at du altid kan fryse dejen og tage en portion ud, mens du tilbereder din aftensmad, og så bage dem på grillen, når du har grillet din aftensmad, så har du altid friske småkager.

Køkken
Pisk smør, faring og honning sammen i ca. 5 min. til en luftig masse. Tilsæt sirup, mel, ingefær og natron, pisk det jævnt. Pak dejen ind i folie og læg på køl 30 min.

Rul dejen ud med kagerulle mellem 2 stykker bagepapir ca. 5 mm’s tykkelse. Udstik med en form eller brug en glas til små kager. Læg dem på en bagpapirbeklædt bageplade.

Grill
Indstil grillen til 220 grader (gasgrillen direkte varme og evt. med en bagesten).
Sæt bageplade på grillen og grill dem til de er lidt gyldne i kanten. Lad dem køle på en rist.
 

Anret
Pynt evt. med glasur, men smager også godt som de er til kop te eller kaffe.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *