[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 personer
Grillgrader: 190
Grillmetode Gas 2, 3 eller 4 brænder: lav direkte
Udstyr: Grillbakke
Grilltid: 50 min.
Ingredienser
8 stk. mellem kartofler
½ pk brieost
8 friske timiankviste
Olivenolie
Salt og peber[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Køkken
Skær små dybe skrå snit ned i de rå kartofler, til en lomme. Brien skæres i små aflange skiver og halveres. Læg et lille stykke brie ned i hver kartoffellomme. Sæt dem på en grillbakke penslet med olie og hæld lidt olie hen over kartoflerne. Drys med frisk timiankviste, salt og peber.
Grill
Forvarm grillen til 190 grader og stil dem øverste grillrist. Ved gasgrill, brænderen under grillbakken, sættes på lav varme de andre på høj, grilles til de er sprøde og gyldne.
Anret
Drys med flagesalt og lidt ekstra frisk timian.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]