[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 pers.
Køkkentid: 30 min.
Grilltid: 30 min.
Grillgrader: 200
Grillmetode v/gas 2, 3 eller 4 brænder: Indirekte på lav varme
Træpillegrill: øverste rist
Grilludstyr: Grillbakke
I køkkenet forberedes:
6-8 store rødløg
1 dl olie
2 spsk brunfarin
2 spsk Traeger Veggie rub (andre kan også bruges)
2 spsk Worcester sauce
12 små friske timiankviste
½ tsk flagesalt[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Bagte karamelliserede rødløg kan virkelig noget og er det mest perfekte tilbehør til grillet mad. Det er ikke årstid relateret, så kan fint spises både sommer og vinter.
Pil rødløgene og skær dem over i halve. Skær et lille stykke af den runde bund, af alle de ½ løg så de står stabilt på pladen.
Rør marinaden sammen. Pensl toppen på alle løgene med marinaden og drys med lidt salt.
Ved Grillen:
Indstil grillen til 220 grader. Sæt bagepladen med rødløgene på grillen og grill dem i ca. 15 min. Pensl dem med resten af marinaden og læg så timiankvist på og grill dem 15. min mere.
Tip: Du kan erstatte brunsukker med 2 spsk honning, så får du en mere klisteret marinade og rødløgene får en let smag af honning.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]