[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]20 stk.
Grilludstyr: Bage/pizzasten, 2 stk. grillbakke eller bageplade
Køkkentid: 1,15 time.
Grilltid: 15 min.
Grillgrader: 200
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: Lav direkte
Træpillegrill: begge grillriste
Ingredienser
2 dl kærnemælk
20 g gær
2 æg
2 spsk sukker
125 g blødt smør
350 g hvedemel
1 knsp salt
100 g Nutella
2 spsk. hindbærmarmelade
100 g marcipan[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]En gammel kageklassikere som min søster og jeg elsker. Kærnemælkshorn og jeg vil helst have med marcipan og hindbær, men jeg har et par drenge, der ikke er så vild med marcipan, så jeg fyldte også lige et hold med nutella. Men det kunne også være nougat eller frugtmos af rabarber, helt op til dig. Her er en lækker og nem opskrift.
Køkken
Opløs gæren i kærnemælken. Rør æggene ud og tilsæt sukker, blødt smør og salt. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen godt igennem. Læg dejen i en skål med film over og stil på køl i ca. 1 time. Rør marcipanen med hindbærmarmelade til en ensartet masse.
Tag dejen ud af køleskabet og del den i 2 og rul dem rundt ud i en cirkel på et meldrysset bord, og skær hver af dem i 10 lagkagestykker. Læg marcipan og hindbær massen på de 10 stk. og fyld de andre 10 med nutella. Rul dem sammen fra den brede ende og luk dem godt sammen. Læg dem på en grillbakke/bageplade.
Grillen
Indstil grillen til 200 grader (gasgrillen lav direkte varme). Læg pizza/bagesten på nederst (stenen tager lidt at varmen så de bliver jævnt bagt) og hver sin grillbakke/bageplade med kærnemælkshorn øverste go nederst grillrist.
Anret
Lav en glasur af flormelis og vand og sprøjt det i et pænt mønster på de bagte kærnemælkshorn.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]