Kategorier
Opskrifter

Kødboller med BBQ Rub og revet parmesan

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]4 personer
Grilludstyr: stegepande/grillbakke
Køkkentid: 20 min.
Grilltid:  20 min.
Grillgrader: 200
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: direkte
Træpillegrill: nederste grillrist


Ingredienser
800 g kalv og flæskefars
1 æg
2 spsk mel
1 tsk salt
½ tsk peber
1 spsk BBQ rub (Big game rub eller hvad du har)
2 spsk parmesan (hold 1 spsk tilbage, til at drysse over ved servering)
2 fed revet hvidløg
Olie til stegning[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]De her kødboller er lidt anderledes og med meget smag. De er med BBQ Rub og parmesan og gøre bare kødboller lidt mere lækre. De passer godt til grøntsagssuppe eller en pastaret. Og så er de utrolig let at grille. Du kan vende dem en enkelt gang undervejs, men det er ikke nødvendigt.

Køkken
Rør æg, mel, salt, peber, BBQ Rub, parmesan og revet hvidløg til en ensartet masse. Form dem til små kødboller og sæt dem på en støbejernspande med olivenolie.

Grillen 
Indstil grillen til 200 grader (gasgrillen direkte varme) Sæt panden på grillen og lad dem stege i ca. 15 min. Vend dem evt. efter 10 min. hvis du ønsker stegeskorpe på begge sider.

 Anret
Server dem til en cremet jordskokke og grøntsagssuppe. Eller måske bare til en pasta med tomatsauce.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *