[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]8 personer
Grilludstyr: bradepande
Køkkentid: 30 min.
Grilltid: 20-25 min.
Grillgrader: 175
Grillmetode v/gas 2-4 brænder: indirekte
Træpillegrill: øverste grillrist
Ingredienser
1 dl glutenfri mel
½ dl kakaopulver
½ tsk salt
125 g mørk chokolade
¾ dl kokosolie
1 ½ dl muscovadosukker
4 æg
1 tsk vaniljesukker
125 g mørk chokoladeknapper[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]En lækker glutenfri brownie, lavet på glutenfri mel, men man kan sagtens bruge mandelmel istedet. Den kan fint holde sig på køl i et par dage. Blir kun bedre dagen efter.
Køkken
Hak chokoladen. Bland glutenfri mel, kakaopulver og salt i en skål. Smelt chokolade og kokosolie i en kasserolle. Lad det køle og tilsæt sukker, æg og vanilje, bland det godt. Vend melblandingen og chokoladekapper i. Hæld det op en bagepapirbeklædt bradepande.
Grill
Indstil grillen til 175 grader (gasgrillen indirekte varme). Sæt formen på grillen og bag kagen i ca. 20-25 min.
Anret
Skær den i firkanter og server den lun med lidt skyr rørt med vaniljesukker.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]